Aici. Acum. Pentru tine! Bretelele damă!

Postat de stef 01.07.2019 0 Comentarii Papioane,

         

    Bretelele pentru pantaloni sunt fâşii din material textil sau din piele care se poartă peste umeri având rolul de a susţine pantalonii. Tinând cont de istoria bretelelor, modelul original a fost inventat în secolului al XVIII lea, în Franța. În acea perioadă erau confecționate dintr-un material textil obținut din fire de lână țesute foarte dens, dar care nu se intinde (având denumirea de „boxcloth”). Acestea erau prinse la butonierele pantalonilor și purtate ca lenjerie de corp, nefiind niciodata vizibile in public.

 

Bretelele pe care le cunoaștem cu toții astăzi, au fost produse și comercializate abia la începutul anilor 1820, in Londra, de către designerul englez Albert Thurston, care transformat această piesă necesară, într-una la modă. ,

 

Mai târziu, în anii 70, femeile, tot in Anglia, includ și ele in garderoba lor acest accesoriu, pentru un look "unisex" (gen Annie Hall).

 

 


 

 

În zilele noastre, femeile au văzut în bretele o renaștere a unui trend sexy, senzual și avangardist!

 

 

 

Cu buline sau cu picățele, simple, mai mult sau mai puțin colorate, cu steluțe sau diferite modele, bretelele pentru damă vin în ajutorul fiecărei femei. Ele îmbină simplistul cu sofisticatul, creând efecte demne de fotografiat. Așadar, fie că alegi o ținută pe care să o porți întreaga zi, fie că te îmbraci elegant doar pentru oședința foto, nu uita că, de fiecare dată, se mai poate adăuga ceva. Nu uita bretelele! Pune-le în evidență și, cel mai important, ieși tu în evidență! Fă furori! Fă-te remarcată și apreciază-te pentru faptul că alegi ținute complexe și nu mizezi tot timpul pe un tricou sau cămașă și o pereche de blugi sau pantaloni.

 

Așadar, tot ce trebuie sa faci, atunci când cauți să porți bretele pentru pantaloni, este să dai frau liber imaginației și să întrăznești să ieși puțin din tiparele clasice, optând pentru acest accesoriu vestimentar.

 

 

Poți alege să porți acestă piesă din garderoba bărbaților şi să arăti senzaţional!

 

 

De regulă, bretelele, dau un plus de valoare ţinutei. Acestea transformă o ţinută casual banală, într-o ținută cu un aer interesant.

 

Pentru o ținută formală, tip business este recomandat să alegi cu grijă culorile și imprimeurile decorative ale bretelelor. Acestea trebuie să fie discrete, sobre, nu foarte întrăznețe și le poți asorta cu o pereche de pantaloni sau o fustă clasică cu talie înaltă alături de o cămașă albă simplă.

 


Pentru un look retro, sunt ideale bretelele dintr-o singură culoare, în combinație cu o pereche de pantaloni sau o fustă vintage. Foarte elegante sunt combinațiile de pantaloni negri, largi, cu o bluză sau T-shirt de culoare albă și bretele înguste. Dacă dorești să dai o tentă “masculină” înfățisării, poți opta pentru o bulză sobră. 

 

 

Datorită versatilității lor, aceste accesorii pot fi purtate în orice moment al zilei. Seara le poți asorta la un smoking elegant, cu cămaşă, iar ziua, dacă vorbim de o ţinută casual, cu tenişi, jeanşi, t-shirt, iar dacă e vorba de o ţinută office, pot fi purtate cu fustă sau cu pantalon, alături de o cămaşă. Femeile pot fi foarte sexy și feminine purtand chiar si bretele bărbătești, important este modul în care le asortezi, să te asiguri că materialul și culorile se potrivesc și restul accesoriior se completeaza perfect. 

 

 

 

 

 

 

Fie că alegi să le atașezi și, mai apoi, să le urci pe umeri, fie că optezi pentru varianta în care ele cad pe picior, bretelele pentru damă nu sunt doar un accesoriu obișnuit, ci reprezintă un ajutor de nădejde, cu care poți îmbina clasicul cu modernul și poți crea stilul care ți se potrivește.

 

 

Bretelele pentru damă sunt soluția pe care orice femeie ar trebui să o aibă undeva într-un sertar. De ce? Pentru orice eventualitate. Pentru acele zile când obișnuitul este mult prea obișnuit.

 

 

Și nu uita! O atitudine feminină trece peste orice haină masculină!

 

 

 

Etichete: bretele dama

Lasa un comentariu aici