Moda papioanelor de sticlă

Postat de stef 08.06.2018 0 Comentarii

         

    Papionul, cel mai elegant articol vestimentar din gama accesoriilor pentru bărbați, își are originile în secolul al XVII-lea. Ideea inventării acestuia pornind de la eșarfa purtată de către mercenarii croați, cu scopul de a-și închide cămașa. Trecând de la o etapă la alta, papionul negru, din mătase, ajunge, în anul 1886, să fie introdus în vestimentație alături de costum, totodată înlocuind fracul și avansează, în scurt timp putând fi regăsit în garderoba doamnelor, când Chanel îl promovează ca fiind accesoriul vestimentar, elegant, potrivit și doamnelor. Așadar, secolul XXI ne prezintă papionul ca pe un element vestimentar ce ocupă un loc fruntaș în gama accesoriilor atât pentru femei, cât și pentru bărbati.

 

Creatorii de modă nu s-au limitat la simplul model confecționat din mătase, într-o singură nuanță, ci au îndrăznit să transforme din acesta, o reală piesă de atracție, folosind nuanțe diverse, imprimeuri cât mai vesele, ajungând să reprezinte o apariție remarcabilă prin materialul utilizat, de la clasica mătase, până la cele de ceramică, lemn, chiar și sticlă.

 

 

 

 

 

 

 

Papioanele de sticlă sunt cunoscute ca “Butterfly Bow Tie”, un brand ce prezintă produse inedite, datorită continuțului acestora: mărgele, condiment, boabe de cafea, cristale, bolduri, particule, materiale textile și altele. Apărute, inițial, într-o forma clasică, papioanele de sticlă cuceresc cu diferite forme, cu capete rotunjite, ascuțite, înguste, sau cu formă tubulară, acestea fiind recomandate a fi purtate atât de domni, cât și de doamne, în egală măsură, fiind un accesoriu masculin și feminin în același timp și adresat celor care doresc să adopte un stil vestimentar extravagant.        

 

Cu o idee pornită de la o clepsidră, forma papionului de sticlă a avansat și s-a modificat treptat, regăsindu-se acum într-o multitudine de modele, toate făcand parte din brandul “Butterfly Bow Tie”. 

 

Comercializarea unui astfel de accesoriu este și noua preocupare a magazinului online Papioane.ro, magazin ce deține peste 1000 de modele de papioane, destinate doamnelor și domnilor, dar și copiilor. Am făcut un pas înainte prin introducerea papioanelor de sticlă, stocul limitându-se pentru moment la 12 modele de acest fel, conținutul acestora putând fi  selectat de către client, iar forma lor diferă de la model la model. Mulți ar spune că este un accesoriu firav datorită materialului din care este confecționat, însa, sticla transparentă folosită îl transformă pe acesta într-un articol vestimentar ușor, ca și greutate, însă, plin de eleganță și stil.

 

Dacă la apariția acestui model de papion oamenii au fost reticenți, în prezent, pasionații își manifestă interesul în achizitionarea și introducerea acestuia în ținute, indiferent de stilul vestimentar, pentru că, pot decide în totalitate ce conținut va avea accesoriul ce îi va însoți.

 

Privit ca fiind un accesoriu ce își găsește loc în garderoba bărbaților și femeilor, în același timp, papionul de sticlă transparentă este accesoriul perfect pentru un eveniment special și poate fi purtat indiferent de ocazie, datorită continului ingenios ce poate fi selectat în funcție de preferințe. Un conținut din cristale Swarovski poate cuceri la un eveniment desfașurat în cursul serii, pe când unul compus din diverse mărgele colorate sau condimente vă poate însoți pe tot parcursul zilei.

 

Nu este o regulă atunci când le asortăm la o ținută feminină sau masculină, în afară de aceea că doamnele pot fi mai curajoase și pot încerca conținuturile viu colorate, indiferent de consistența acestora, solidă sau lichidă.

 

Ne place să credem că fiecare dintre noi are stilul propriu și dacă selectarea accesoriilor pentru a vă însoți ținuta vestimentară, vă dă bătăi de cap, vă propunem, cu încredere, asortarea unui papion de sticlă la orice element vestimentar, fie că purtați un costum în cadrul unei ocazii speciale, fie ca alegeți o pereche de jeansi pe parcursul zilei, sau dacă temperatura de afară le permite doamnelor să opteze pentru o fustă, acest accesoriu își găsește, cu ușurința, locul în orice combinație vestimentară.

 

Sticla din care este confecționat face din acest tip de papion, un accesoriu ce nu poate trece neobservat, iar prelucrarea acesteia necesită mult timp și o atenție deosebită, motiv pentru care suntem convinși că va ajunge un obiect vestimentar apreciat de către toți iubitorii de accesorii vestimentare.

 

Catalogat ca fiind un element vestimentar perfect asortabil și purtabil de către noi toți, acest accesoriu ingenios poate fi purtat într-un context sobru, casual sau chiar funny, având certitudinea că este accesoriu ales pentru vestimentația potrivită, în locația potrivită, la momentul potrivit!

 

 

În funcție de conținutul acestuia, un astfel de papion de sticlă vă poate însoți pe tot parcursul zilei! 

 

Lasa un comentariu aici