PESTE 38.500 de CLIENȚI MULTUMIȚI*

COMANDĂ TELEFONIC*: 0771498958

TRANSPORT GRATUIT la comenzi mai mari de 100 lei*

DESCHIDERE COLET LA LIVRARE*

PRODUSE ÎN STOC - LIVRARE RAPIDĂ

RETUR SIMPLU & RAPID 14 ZILE*

Politica de confidențialitate & Termeni și condiții

Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal
 
Respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanelor fizice, garantate și protejate prin legislația internă, comunitară și internațională, constituie o responsabilitate prioritara a magazinului nostru on-line Papioane.ro.
Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”)  introduce șase principii care trebuie respectate de către orice entitate care prelucrează date cu caracter personal și anume: 
Principiul legalității, echității și transparenței – prin respectarea căruia datele cu caracter personal sunt colectate conform prevederilor legale și în mod corect față de persoana vizată; 
Principiul limitării scopului – prin respectarea căruia datele sunt folosite doar în maniera în care sunt prezentate persoanei fizice;
Principiul minimizării datelor – prin respectarea căruia nu prelucrăm mai multe date decât ne sunt necesare;
Principiul exactității – prin respectarea caruia sunt păstrate datele actualizate;
Principiul integrității și confidențialității – prin respectarea căruia datele cu caracter personal sunt protejate prin masuri specifice;
Principiul responsabilității – prin respectarea căruia ne angajăm în mod responsabil să aplicam întocmai întreaga legislație în domeniul de referință.
 
În acest context, venim în întâmpinarea clienților noștri cu o politică de confidențialitate a datelor cu caracter personal prin care vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin aplicațiile disponibile pe telefonul mobil.
 
Prezenta Politică de Confidențialitate va fi actualizata ori de câte ori sunt adoptate noi reglementări în acest domeniu, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale, motiv pentru care va rugăm sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.
 
Cine suntem și cum ne puteți contacta
 
Papioane.ro este denumirea comercială a Smart Fox Concept Srl, persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în București, sector 5, Intrarea Vrabiei nr. 15-17, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J40/9800/11.08.2011, cod unic de înregistrare fiscală 28983644 (în continuare “ Papioane.ro ”). În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal.
 
Pentru orice informații cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră, vă încurajăm să contactați Responsabilul Papioane.ro cu protecția datelor la adresa de e-mail office@papioane.ro sau prin poștă sau curier la adresa Intrarea Vrabiei nr. 15-17, ap. 10, sector 5, București. 
 
Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm
Papioane.ro colectează datele dumneavoastră cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Cu titlul de exemplu, primim informații de la dvs. astfel:
 
Când vă creați un cont Papioane.ro, ne transmiteți: adresa de e-mail, numele și prenumele;
În cadrul paginii dvs. personale (Contul meu) din platforma aveți posibilitatea să adăugați informații suplimentare;
Când plasați o comandă, ne furnizați informații precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon, datele cardului bancar etc.
 
Pentru variantele Facebook, respectiv Google, informațiile privind protecția datelor cu caracter personal pot fi vizualizate accesând următoarele link-uri:
 
https://www.facebook.com/about/privacy
https://policies.google.com/privacy
 
Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani.
 
Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării
 
Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:
1. Pentru prestarea serviciilor Papioane.ro în beneficiul dvs.
Acest scop general poate include, după caz, următoarele:
a) Crearea și administrarea contului în cadrul platformei Papioane.ro;
b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
c) Solutionarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate;
d) Returnarea produselor conform prevederilor legale;
e) Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;
f) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile și serviciile Papioane.ro.
Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între Papioane.ro și dumneavoastră. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.
 
2. Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre
Ne dorim în permanență să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărare online. Pentru aceasta, putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul dvs. de Cumpărăror, respectiv vă putem invita să completați opinii/recenzii de satisfacție subsecvent finalizării unei comenzi.
 
 
3. Pentru apărarea intereselor noastre legitime
Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Acestea pot include:
– Măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor platformei Papioane.ro față de atacuri cibernetice:
– Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;
– Măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.
Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea comercială, fiind înțeles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile dvs. fundamentale.
De asemenea, în anumite cazuri ne întemeiem prelucrarea pe dispoziții legale  cum ar fi obligația de a asigura paza bunurilor și valorilor prevăzută de legislatia aplicabila in aceasta materie.
 
Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal
 
Ca regulă generală, vom stoca datele dumneavoastră cu caracter personal cât timp aveți un cont în platforma Papioane.ro. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.
 
Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal
 
După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:
– partenerului eMAG Marketplace;
– furnizorilor de servicii de curierat;
– furnizorilor de servicii de plată/bancare;
În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.
Ne asigurăm că accesul la datele dumneavoastră de către terți persoane juridice de drept privat se realizeaza în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.
 
În ce țări transferăm datele dumneavoastră cu caracter personal
 
În prezent, stocăm și prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pe teritoriul României.
 
 
Cum protejăm securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal
 
Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.
Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare.
Pentru efectuarea plăţilor folosim serviciile procesatorului de plăţi LibraPay. Orice informaţii privitoare la plăţi sunt criptate.
 
Ce drepturi aveți
 
Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele dumneavoastră cu caracter personal. Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. 
Pentru a vă putea exercita drepturile, ne puteți contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. 
 
Reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul Papioane.ro cu protecția datelor prin transmiterea solicitarii dumneavoastră prin oricare dintre urmatoarele modalitati:
– prin e-mail la adresa:  office@papioane.ro sau
– prin poștă sau curier la adresa: Sc Smart Fox Concept Srl, Intrarea Vrabiei nr 15-17, sector 5, București.