PESTE 38.500 de CLIENȚI MULTUMIȚI*

COMANDĂ TELEFONIC*: 0771498958

TRANSPORT GRATUIT la comenzi mai mari de 100 lei*

 

Accesoriile fashion pentru femei

Postat de stef 16.04.2018 0 Comentarii

         

    În timpurile noastre, diversele curente ale modei s-au folosit de accesorii în definirea unui stil aparte. Pe langă rolul funcțional și estetic, acestea au devenit un simbol, care dau un plus ținutei, iar pentru a ieși in evidentă cu un stil unic, presupune și alegerea accesoriilor potrivite.

 

Fiecare stil vestimentar transmite propria lui poveste, iar accesoriile completează această poveste. Așadar, dacă dorești să adaugi un plus de creativitate și strălucire stilului tău vestimentar,  Papioane.ro îți propune un top al celor mai inedite accesorii pentru femei, care te vor scoate în mod sigur din anonimat.   

 

 


 

 

 

   1. Papioanele clasice

 

 

  Îndrăznim să-i contrazicem pe toți cei care susțin că papionul arată bine doar la gâtul unui bărbat. Ținutele vestimentare masculine predomină în garderobele femeilor, tocmai pentru ca acestea sunt din ce în ce mai inventive și mai presus de faptul ca sunt în trend, important este ca reușesc să iasă din tipare.

 

Papionul de dama este cu siguranţă un accesoriu aparte și are sistemul de prindere reglabil, care permite să fie adaptat ușor la orice ținută. Iar dacă mai posezi și un dar nativ în materie de fashion și, dorești să fii autentică și neconvențională, papionul de damă te ajută să oferi unicitate și culoare oricărei ținute și oricărui stil dorești să adopți. Fie ca îl alegi pentru o ținută de birou, una mai casual, sau pentru ținutele de clubbing, cu acest accesoriu, te poți simți specială, unică, frumoasă și mai încrezatoare. 
 

Papioanele, sunt lucrate cu dragoste, sunt perfecte, mai ales că ți le poți personaliza după propria dorință și imaginație astfel încât să fi mereu în centrul atenției și te bucuri de aprecierea tuturor celor din jur.

 

 

Asadar, indiferent că preferi stilul clasic, elegant, casual/smart-casual sau chic-Boem, dacă vrei să ieși in evidentă, acest accesoriu creează o armonie perfectă, care iți pune in valoare atât ținuta cât și personalitatea. Iar noi iți oferim posibilitatea de a ieși din tipare și de a fi jucăușă având la dispoziție o varietate de modele, designuri personalizate cu diverse tematici, imprimeuri și culori, care in mod sigur te vor impresiona.

 

 

 

   

    2. Papioanele din sticlă

 

 

  Privite ca un element vestimentar inedit, papioanele din sticlă cele mai noi accesorii din modă, pot face furori în mulțime atâta timp cât le adaptezi la ținuta potrivită. Este un obiect vestimentar cu caracter, așa că, este exact ceea ce iți trebuie pentru a te face remarcată, iar ceea ce îl diferențiază de tipul clasic al papionului, este modelul unic ce poate fi creat dupa preferințele și ținuta fiecărei persoane.

 

    

 

3. Bretele de damă

 

 

  Dacă ești pasionată de modă, nici nu încape discuție să nu acorzi o atenție aparte acestor accesorii. În ciuda faptului ca sunt un accesoriu masculin, bretelele au migrat și ele în garderoba femeilor, fiind o piesă care poate împrospăta o ținută devenită plicticoasă.

 

Privite ca și un element vestimentar vintage, bretelele sunt un accesoriu versatil, care poate fi purtat atât la ținute casual cât și la cele elegante. Acestea pot compune o ținută degajată și au capacitatea de a aduce un plus de eleganță și stil purtătorului.

 

Daca la bărbati bretelele constituie un accesoriu funcțional, pentru femei sunt o iesire din anonimatul unei ținute anoste, putând fi purtate la orice vârstă și în orice moment al zilei. Alese și asortate cum trebuie, bretelele de damă te vor face să ieși tot timpul in evidență.


 

 

 

 

Accesoriile sunt, fară doar și poate, amprenta unui stil, a eleganței și rafinamentului. Sunt elementele de bază care dau un plus ținutei pe care o alegi. Dar, pe lângă acest aspect, trebuie să ți cont de faptul că, aceste elemente vestimentare trebuiesc purtate cu atitudine, eleganţă şi bun-gust.

 

Fiecare accesoriu poate să ofere ceva diferit și unic dar, indiferent de stilul și ținuta vestimentară pe care intenționezi să o construiești, recomandabil este să se preteze personalității tale.

 

Lasa un comentariu aici