Bretelele pentru copii

Postat de stef 01.07.2019 0 Comentarii

  

   Bretelele sunt confecționate din material textil, elastic sau piele și se poartă peste umeri pentru a susține pantalonii. Acestea pot fi late sau inguste, lățimea lor fiind variabilă între 2 cm si 5 cm. Inițial, bretelele erau confectionate în forma literei H, apoi in X, iar astăzi regăsim cele mai multe modele în forma Y. Sistemul de prindere al bretelelor pot fi carabine, cleme, sau nasturi cusuți pe pantaloni.

 

Cea mai importantă regulă este că, bretelele nu trebuiesc purtate niciodata cu cureaBretelele au caracteristica unica de a susține pantaloni și de a înlocui cureaua. Comparativ cu cureaua, bretelele sunt recomandate pentru că nu alterează forma pantalonilor și nu strâng în jurul taliei, făcându-i să stea confortabil. Sunt ideale și în cazul în care pantalonii sunt puțin mai largi în talie. De asemenea, sunt foarte practice și recomandate trupurilor rotofele, caz în care cureaua poate incomoda.     

 

Bretelele sunt adjustabile cu un sistem metallic de reglare a lungimii, ceea ce înseamnă că, poți regla mărimea lor astfel încât, să se potrivească purtatorului: nici prea largi să cadă de pe umeri, dar nici foarte strânse pentru a crea un discomfort.

 

 

 

 

Bretelele subliniaza linia verticală, producând un efect de alungire și oferă continuitate ținutei. De asemenea, bretelele prezintă un avantaj și pe timp de vară, deoarece permit circularea aerului între cămasă și betelie.

 

Gândite la început pentru bărbați, astăzi, sunt concepute atât pentru femei cât si pentru copii, într-o gama suficient de largă, fiind disponibile în diferite variante și modele. Bretelele nu sunt considerate nicidecum un moft, ci un accesoriu practic, uneori fiind baza outfit-ului, oferind o pată de culoare ținutei.

 

Bretelele pentru copii  sunt totodata și un cadou excelent pentru micuțul tău, având in vedere că acum sunt disponibile în toate culorile, imprimeuri cu motive amuzante, vesele și cu diverse tematici. De această dată, putem renunța la cadourile previzibile, cum ar fi jucării sau dulciuri.

 

 Bretelele sunt un accesoriu versatil, care poate fi purtat atât la ținute casual cât și la cele elegante. Iar in cazul în care, în familie se organizează o simplă întâlnire, o masă festivă sau participi la un eveniment alături de micuțul tău, alegerea bretelelor ca și accesoriu de bază în vestimentația micuțului, va aduce un plus de eleganță și stil ținutei. Micuțul tau va în centrul atenției, iar dacă el va fi fericit vei fi și tu.

 

Pentru a fi un părinte mândru de propriul copil, trebuie să contribui tu. Pe lângă o educație pe care trebuie să o primească, un copil trebuie învațat și cum sa fie atent la detaliile legate de propria lui vestimentație. Dacă tu optezi ca îmbrăcămintea lui să fie mereu fashion, în conformitate cu moda, acest exemplu îl va urma și el la maturitate. Când este mic, tu alegi pentru el. Când are o anumită vârstă devine puțin mai dificil, iar când ajunge la vârsta maturității, atunci el este în totalitate pe cont propriu. Nu mai este un tată sau o mamă care să-i aleagă hainele, accesoriile sau încăltămintea, își alege singur, iar atunci își va aminti ce a învătat de la tine și va ști ce este mai potrivit pentru el. Până atunci, familiarizează-l tu cu moda. Alege tu ceea ce i se potrivește, pentru că tu ești cel mai bun exemplu.

 

Bretelele pentru copii pot fi un ajutor pentru ținuta copilului tău, căruia preferi să nu-i pui curea, atunci cand pantalonii sunt puțini mai lărguți. Îndepărtează disconfortul și oferă-i lui confortul și veselia de care are nevoie. Si nu uita că, pe langă bretele, poți să-i accesorizezi cu stil ținutele cu: papioane, cravate, batiste și multe altele. Dar trebuie să ții cont de faptul că bretelele trebuie asortate cu papionul si coordonate în functie de cămașă și pantaloni. Alege culorile și stilul care i se potrivește pentru fiecare ocazie în parte!

 

 

O ținută cu stil, oferă încredere, astfel pe viitor micuțul tău va avea doar de câstigat!