De ce papionul pentru copii, este accesoriul care atrage atenția?

Postat de stef 14.10.2019 0 Comentarii Papioane,

 

   Când aducem în discuție subiecte propice nișei fashion, nu trebuie să neglijăm nici măcar un detaliu, deoarece acesta poate face diferența. Aceeași regulă se aplică tuturor categoriilor de vârste. Aceeași regulă i se aplică și micuțului tău, care încă nu știe cum să se îmbrace corespunzător. 


În cazul în care aducem în discuție papioanele pentru copii, trebuie să știm că și acestea trebuie să fie în conformitate cu ținuta micuțului. Papionul pentru copii trebuie să fie elementul cheie, care să ofere armonie ținutei, să o scoată în evidență. Nicidecum să răpească din paleta de culori sau să conducă spre o imagine mult prea încărcată.

 

 

 
 

Poate că ai avut și tu contact cu designeri sau, pur și simplu, te-ai interesat de această sferă a modei, a fashion-ului. Dacă, totuși, există multe lucruri pe care nu le cunoști despre acestea, noi îți comunicăm faptul, că dincolo de simplele asortări cromatice și ținuta aleasă, mai trebuie să ții cont și de importanța alegerii papionului potrivit in funcție de dimensiunea gâtului și a feței copilului, astfel încât să creeze o imagine echilibrată.

 

Chiar dacă micuțul tău nu știe, tu ar trebui să știi și să îl inveți și pe el. De ce spunem asta? Specialiștii în domeniul modei, ne informează despre faptul că este prielnic și potrivit sa ii ajutăm și să îi învățăm pe cei mici să își alcătuiască ținuta cu stil si bun gust. Iar alegera papionului pentru copii ca si accesoriu de baza pentru vestimentatia micutului tau, este optiunea ideala de inceput, pentru ca eleganta este o calitate care se desprinde de la cea mai frageda varsta, iar daca va deprinde aceasta calitate, cand va creste mare va deveni un adevarat gentleman galant, fin dar totodata puternic si cu multa  incredere in propriiile forte. 

 

Iar dacă vrei să subliniezi legătura puternică dintre copil și părinți, poți opta pentru varianta de set papioane family: papion tata, papion mama si papion copil, astfel, îi poți oferi micuțului tău șansa să fie la fel de elegant ca mami și tati. 

 

Ca urmare, cu un papion, sigur nu vei da greș. Eleganța micuțului tău va fi completată prin intermediul unui papion, pentru că acest accesoriu oferă un plus de valoare ținutei, pe care mulți o vor observa. Cămașa, pantalonii, eventual bretelele, vor ieși în evidență. Micuțul tău va ieși în evidență, tocmai pentru că ai știut pentru ce să optezi. 

 

Iar dacă dorești sa îți ajuți copilul să intre într-o lume de poveste, poți profita de acest accesoriu special, îndeosebi în zilele în care banalul și-a făcut loc în vestimentație și doresti să adaugi un strop de culoare ținutei mucuțului tău. Astfel, poți alege papioane dintr-o gama variată de modele, culori și imprimeuri, sau poți alege varianta personalizată, oferind totodată ținutei, pe langă culoare și unicitate.


Astfel, în momentul în care sunteți invitați la o nuntă sau la o petrecere, alegerea papionul ca element de bază în ținuta lui, îl vor face să arate grozav și, peste ani, vor fi niște suveniruri care îți vor aduce emoție și nostalgie. 

 

Lasa un comentariu aici