Palariile de barbati, stiluri si materiale

Postat de stef 11.09.2015 0 Comentarii

          Palariile dau o nota de clasa, rafinament si personalitate, oferind un accent interesant si unic pentru orice tinuta. Ele sunt atat de functionale si elegante, alease bine va puteti pune  rapid semnatura  propriului stil  si va poate accentua latura carismatica.

 

          Palaria poate fi asortata pentru orice tinuta fiind un accesoriu ideal al bunului gust in materie de stil oferindu-ne sansa de a ne depasi granita unui anumit conservatorism vestimentar.

Exista o palarie pentru fiecare barbat, motiv pentru care tu trebuie sa o gasesti pe cea care ti se potriveste avand avantajul de a-ti evindentia punctele forte si un mod optim de a da simetrie fetei.

          Cele mai potrivite alegeri le poti face in functie de anumite elemente. Pentru o figura rotunda se potriveste o palarie ceva mai inalta cu boruri de dimensiuni medii, cum e Fedora. Pentru o figura mai patratoasa se recomanda palaria Homburg in timp ce Palaria Melonul vine bine deasupra unei fete lungi. O barbie proeminenta se echilibreaza printr-o inaltime medie sau mare a calotei si boruri putin rotunjite. O palarie inalta va da mereu suplete, inaltime si eleganta. 

Va prezentam mai jos cateva tipuri de palarii precum si o scurta descriere pentru fiecare model:

 

 

          Palaria Fedora

 

          Palaria Fedora este o palarie barbateasca fiind denumita „palaria gangsterilor”. Este o palarie indoita de-a lungul pe partea de sus si stramtata in fata si pe partile laterale. In functie de preferintele purtatorului, aceasta poate fi trasa pe ochi, ridicata la spate, aplecata intr-o parte. Poate fi purtata in mai multe combinatii vestimentare oferind eleganta tinutei si o nota de mister celui care o poarta.

Fedora are un design foarte chic datorita marginilor flexibile fiind un simblol al clasei. Pentru un look rafinat iti recomandam aceasta palarie care va ajuta  sa va exprimati atitudinea vestimentara si sa va diferentiati de multime.

          Palaria Homburg

 

          Palaria Homburg este asemanatoare cu Fedora. Homburg ofera un aer distinct, fiind o alegere rafinata in materie de palarii. Este o palarie formala, confectionata din flanel avand o banda in jurul bazei.

          Palaria din Fetru

 

          Palaria de Fetru are un aspect usor deformat. Este cunoscuta ca un accesoriu rezervat aristrocatilor. Se asociaza foarte bine cu pardesiile traditionale, bucurandu-se de succes in randul celor care iubesc vanatoarea. Papioane.ro va ofera o gama variata de palarii din fetru cat si joben din fetru.

  

          Palaria Pork-Pie

 

          Palaria Pork Pie este similar cu Fedora, dar cu un top plat in loc de coroana. Este un accesoriu ideal daca este asociata cu croieli subtiri si piese elegante, dar poate fi armonizata unei combinatii vestimentare nocturne. O palarie cu stil particularizat de un bor ingust.

          Palaria Panama

 

          Palaria Panama este o palarie confectionata din fibre de palmier fiind solutia ideala pentru o zi torida de vara dar si un accesoriu ideal ca si valenta estetica. Gradul de protectie contra razelor solare este asigurat de prezenta borului lat in design-ul acestui model. Aceasta palarie va ajuta sa va exprimati stilul vestimentar si sa va diferentiati de multime intrucat constituie principala modalitate prin care putem transfigura o tinuta simpla intr-una cu atitudine.

          Purtarea palariilor va ofera o maturizare in domeniul modei, va ofera un sentiment de incredere, va defineste stilul personal ce guverneaza modul in care diferite articole vestimentare pot fi asociate intre ele. In concluzie palariile sunt o metoda foarte buna de a crea diverse tinute personalizate.

Papioane.ro va pune la dispozitie o gama variata de palarii statement pentru publicul masculin.

 

Etichete: palarie fetru