PESTE 38.500 de CLIENȚI MULTUMIȚI*

COMANDĂ TELEFONIC*: 0771498958

TRANSPORT GRATUIT la comenzi mai mari de 100 lei*

 

Papioanele roz ne colorează viața!

Postat de stef 08.06.2018 0 Comentarii Papioane,

 

 

    Știm că sunt bărbați care poartă roz și bărbați care se feresc de roz, din diverse motive preconcepute dar, cu riscul de a fi contraziși de bărbații care nu doresc sub nici o formă să adopte această culoare în vestimentația lor, noi credem cu tărie că papioanele roz reprezintă un simbol al masculinităţii. Așadar, pentru a te convinge că rozul nu este o culoare specifică doar femeilor și este o culoare ca celelalte, iar totul se rezumă la un mit, nimic real, putem face puțină documentare, intrând în istorie.

 

Despre culoarea roz, istoria spune că a aparut, inițial, în secolul al 17 lea, în asociere cu iubirea. Deși se spune că această nuanță este culoarea destinată femeilor, faptul că rozul este o culoare mai puternică, mai dinamică, i-a determinat și pe bărbați să o adopte în garderobă.

 

Drept urmare, în secolul al 18 lea, bărbații purtau costume din mătase roz, cu broderii florale. Aceste articole de îmbrăcăminte erau foarte populare în acea perioadă, fiind considerate extrem de masculine, iar rozul era considerat drept o culoare războinică, fiind asociată cu „diminutivul roșului”. Primele cămăși roz pentru costum, au apărut în anul 1900, realizate de designerii Brooks Brothers, care au avut un success fulminant. 
 

 

 

 

 

 

Dintr-un studiu realizat în 2012 de către Cotton USA a scos în evidența faptul, că bărbații care poartă roz au un succes mai mare, față de bărbații care nu poartă această culoare. Totodată, acești bărbați fac o impresie mai bună colegelor lor și au rezultate mai bune în muncă, fiind considerați mai de încredere. 
 

Managerul Cotton USA, a ajuns la concluzia că „rozul” e o culoare pe care o adoptă din ce în ce mai mulți bărbați și e admirabil că acestora nu le e teamă să experimenteze purtarea culorilor deschise și vii”.
 

Culoarea roz - exprimă putere. Panglici roz au fost oferite celor care au participat la cursa de supraviețuire în anul 1991, din New York, iar un an mai târziu, aceleași tipuri de panglici au devenit simbolul oficial al luptei împotriva Cancerului la Sân. 

 

Dacă în ultimii ani, culoarea roz nu s-a mai regăsit în garderobele bărbatiilor, cei mai renumiti designeri din lumea modei, ne spun, că această culoare și-a făcut o întoarcere spectaculoasă în vestimentația masculină, anunțându-și șederea pe termen nelimitat. 

 

Rozul este o culoare versatilă și se potrivește cu orice culoare a pielii. Totul ține de nuanțe! Pentru bărbații care au pielea mai închisa sunt potrivite papioanele roz în nunațe mai deschise precum, roz pal, piersică sau ceai, în vreme ce, pentru bărbații cu pielea mai deschisă sunt potrivite papioanele în nuanțe mai închise, precum roz balais sau person.

 

Papioanele roz pot fi combinate perfect cu culori precum maro, kaki sau cu nuanțe închise de albastru și bleumarin și. este o culoare potrivită atât pentru ținutele casual cât și pentru cele formale. Aceste combinații permit papionului roz să iasă în evidență și să-ți confere un vibe bun, cald și luminos. Totodata, în combinație cu nuante deschise cum ar fi: alb, albastru metalic sau albastru regal, este asociată cu sensibilitatea, romantismul și copilaria, iar alăturată negrului sau violetului, emană acel aer eroic și definește seducția.

 

Așadar, accesorizează-ți ținutele cu elegantă și alegeți nuanța de roz care să te avantajeze.
 

Papionul roz se regăsește într-o gamă largă de nuanțe și modele, cele clasice putând fi încadrate în ținutele formale, fiind destinate celor ce nu obișnuiesc să poarte ținute extravagante, iar cele cu diverse imprimeuri și combinații de culori, au fost confecționate pentru ținutele sofisticate, pentru cei ce sunt suficient de curajoși.

 

Papioanele roz, au fost special create pentru cei ce au curajul să experimenteze și să-și exprime stilul personal prin vestimentație. De regulă, accesoriile roz înveselesc orice ținută și, cum suntem convinși că rozul nu este potrivit numai pentru femei, îi invităm pe cei mai curajoși, să-și coloreze ținutele și să-și dorească să iasă în evidentă.

 

Confecționate din materiale precum bumbacul, satinul sau mătasea, papioanele roz inspiră un aer aristocrat. Totodată, daca faci alegerea să le integrezi cu stil în ținutele tale, purtarea acestora scot la iveală simțul dezvoltat al modei pe care îl deți. Recomandăm achiziționarea acestui papion în funcție de personalitate și de stilul vestimentar și, pentru că avem de unde alege, la fel de important este să fie selectat pentru a fi încadrat perfect în ținuta aleasă.

 

În cadrul magazinului online papioane.ro vei regăsi o gamă largă și diversificată de papioane roz, toate putând fi asociate cu extravaganța și bunul gust, iar încadrate în vestimentația corectă, vei reuși să suprinzi de fiecare dată. 

 

Purtat ca o dovadă a distinctiei, papionul roz rămane un accesoriu veșnic la modă și datorită nuanței, este menit să-ți scoată vestimentația din monotonia cromatică, în cazul în care aceasta este aleasă în nuanțe sobre.         

 

 

Având in vedere cele relatate mai sus, putem trage concluzia că bărbații care poartă roz, inspiră putere și întrăzneală!

Etichete: papioane roz

Lasa un comentariu aici