Batistele de buzunar

Postat de stef 11.08.2015 0 Comentarii

          Multi barbati nu apreciaza aspectul pe care batistele de buzunar il oferta unui costum sau unei jachete sport. Daca ar stii ca doar alegand ca accesoriu o batista de buzunar, aceasta va avea un impact remarcabil asupra lookului general...

          In primul rand, batistele de buzunar sunt un detaliu. Si dupa cum stiti, detaliile conteaza. Sa fii stilat nu inseamna intotdeauna sa cheltui cateva sute de lei pe un costum. Daca sunteti atenti la detalii, cum ar fi, o pereche de butoni, un ceas, sau o batista de buzunar puteti crea un look de milioane.

 

         

          Desi este un accesoriu foarte frumos, sunt putini barbati care il poarta. Atunci cand alegeti sa purtati o batista de buzunar, veti primi multe aprecieri, pentru ca sunteti in minoritate atunci cand o purtati, iar asta este un lucru bun.

 

          In plus, este o modalitate foarte buna de a adauga culoare la o tinuta. Acea mica explozie de culoare din piept poate o face o diferenta imensa. Ganditi-va la diferenta dintre un costum fara cravata si un costum cu cravata. Batista de buzunar are un impact similar.

          Si pentru ca este de altfel, un accesoriu mic, va puteti simti liber sa experimentati diverse culori si modele fara sa aratati iesit din comun.

 

          Atunci cand alegeti o batista de buzunar, pentru a o purta cu un costum, exista doua optiuni pe care trebuie sa le luati in considerare inainte de a decide: materialul si culoarea.

 

          Pentru materiale: alegeti bumbac sau matase. Bumbacul merge cu aproape orice tinuta. Daca alegeti matase, mergeti pe un look clasic.

       

          Cateva sfaturi:
- Nu alegeti niciodata cravata identica cu batista de buzunar; Evitati astfel de combinatii.
- Nu va fie frica sa experimentati noi modele. Aveti o cravata cu buline? Adaugati o batista de buzunar in carouri. Este vorba de stil.

     

          Frumusetea purtatului batistelor de buzunar, este ca acestea sunt incredibil de usor de incorporat oricarui stil, adaugand in acelasi timp o pesonalitatea aparte stilului tau.