Black Friday Cadouri Barbati

Postat de stef 30.10.2015 0 Comentarii

          Papioane.ro, cel mai mare magazin online din Romania de papioane si accesorii fashion pentru barbati, anunta participarea la campania Black Friday Romania 2020, incepand cu data 20 Noiembrie 2020. Sarbatoarea reducerilor la papioane.ro va lista peste 450 de produse cu reduceri reale de peste 70% din pretul initial. Campania de anul acesta va avea titlul Black Friday Cadouri Barbati.

          Black Friday, denumit si Sarbatoarea reducerilor sau vinerea reducerilor, va aduce produse de top din categoria accesoriilor de haine pentru barbati cu reduceri de pana la 70%.

         

          Reducerile de Black Friday vor fi din toate categoriile care pot fi incadrate in nisa  de produse cadouri pentru barbati, dupa cum urmeaza: Black Friday Papioane Barbati, Black Friday Butoni camasa, Black Friday Bretele Pantaloni. Restul categoriilor participante in acest an la sarbatoarea reducerilor din luna Noiembrie, se vor incadra la categoria Black Friday Cadouri Barbati.

          Odata cu lansarea campaniei Black Friday la cadouri pentru barbati, aveti ocazia sa achizitionati cadouri pentru cei dragi voua la preturi reduse cu pana la 70%.

         

          Printre altele, toate comenzile cu valoarea de minim 99.99 lei beneficiaza de transport gratuit oriunde in Romania, echipa noastra de specialisti va ofera consultanta gratuita in alegerea cadourilor, acum beneficiati gratis de impachetarea produselor achizitionate in ambalaj CADOU si alte beneficii.

         

          Va asteptam cu drag la campania BLACK FRIDAY CADOURI BARBATI, incepand cu 20 Noiembrie 2015, ora 00.00.