Cadouri bărbați, tipuri și idei

Postat de stef 02.11.2018 0 Comentarii

 

    Deși sunt mai pragmatici din fire, practici, raționali și simpliști în preferințe, reprezentanții sexului puternic doresc și ei să fie surprinși, răsfățați și să aibă parte de cadouri pentru bărbați surprinzătoare. Dar, de cele mai multe ori, alegerea cadoului care să se potrivească cu nevoile și personalitatea lui, să fie util și să-i și placă, este o treabă teribil de dificilă. Și asta nu pentru că bărbații sunt greu de mulțumit, ci pentru că varietatea produselor destinate acestora, este cu mult mai mică decât cea destinată femeilor.

 

Ce vor de fapt bărbații? Bărbații nu sunt deloc complicați, iar nevoile lor sunt ușor de satisfăcut. Ei își doresc lucruri relativ simple, ușor de intuit și mai ales practice. 

Așadar, în cele ce urmează, îți vom prezenta câteva referințe de care poți ține cont și care te pot ajuta în găsirea cadoului potrivit:

  • vârsta bărbatului căruia ii este destinat darul;
  • zodia bărbatului căruia îi oferi cadoul;
  • evenimentul pentru care îi dăruiești cadoul;
  • pasiunile sau activitătile cu care își ocupă timpul liber;
  • relația pe care o ai cu bărbatul căruia îi oferi cadoul;

 

 

 

 

Cadouri pentru bărbați în funcție de vârstă

 

 

 

Pentru a fi apreciat la maxim un cadou, trebuie să fie în concordanța cu vârsta persoanei căruia îi este destinat. Cu cât el avansează în vârstă și gusturile i se schimbă, nu îi mai plac aceleași lucruri și are noi interese.

 

Cadouri bărbați la 18 ani

Pentru că la această vărstă, bărbații încă se mai află în procesul de maturizare, sunt potrivite cadourile de majorat, unde încadram cu succes cadourile amuzante sau haioase (funny gift) sau cadourile în formă de jocuri, sau chiar cadouri puțin mai obraznice, însa originale. Este decada la care visează, își fac multe planuri de viitor și descoperă lucruri noi despre propria persoană. Așadar mai poți opta pentru un cadou care să îi folosească drept inspirație pentru viitor, un papion sau o pereche de bretele personalizate cu hobby-ul lui. Când vorbim de vârsta de 18 ani, vorbim și de perioada în care spațiul personal este foarte important. Cei tineri pun mult accent pe cum își decorează camera și ce obiecte de design interior au în preajmă. Ai putea sa mai optezi și pentru un obiect de decorațiune interior.

 

 

Cadouri bărbați la 20 ani

Tânărul de 20 de ani este dinamic, nerăbdător și plin de energie. Se gândește foarte mult la clipa trăită, la aventură și își dorește să se distreze și să exploreze lumea din jur. Poți opta pentru articole sportive sau un ceas deosebit, Dacă este pasionat de muzică, nu vei greși dacă îi oferi o pereche de căști profesionale care să redea sunetul perfect. Tot aici vă oferim idei din zona brătărilor pentru bărbați, executate manual (handmade), confecționate din piele maro sau neagră, din argint sau o combinatie între ele. De asemenea, un tricou personalizat cu o imagine hazlie, poate avea un succes total.

 

Gadgeturile pot constitui daruri neașteptate, surprinzătoare care sigur vor fi răsplatite cum se cuvine. Dacă ai vrea ceva mai stilat, desigur că poți merge și pe un set de butoni de cămașă, atât timp cât sunt creativi sau spun ceva despre pasiunile sale. Nu uita că, deși e încă foarte tânăr, viitorul lui este foarte important, iar atunci când nu se distrează,  muncește din greu. Știe că e la început de drum și trebuie să facă o impresie bună, așadar, nu poți da greș cu un papion sau o cravată, care să îi pună în evidența eleganța.

 

 

Cadouri bărbați la 30 ani

La 30 de ani un bărbat este deja pragul maturității, știe ce îți dorește și are principii bine stabilite în viața. Încearcă să fie echilibrat și balansează viața lui personală cu relațiile și cariera. Este vârsta la care apreciază lucrurile practice, pe care le poate folosi zi de zi. Așa ca poți opta pentru pentru o geantă messenger pentru laptop, portofel, sau un accesoriu vestimentar. Aceasta este o vârsta la care un bărbat începe să fie preocupat de felul în care arată, dar și de sănatatea lui, așa că îl poți suprinde cu un set de îngrijire cu produse de calitate, o geantă sport, o bratară fitness sau o pereche de butoni concept pentru cămașă.

 

Aniversarea de la 30 de ani în sus poate fi presărată în continuare cu numeroase cadouri relaxante, cum ar fi seturile de jocuri, cadouri amuzante, însă, pe lângă asta, poți adăuga alte cadouri care să îl răsfețe ceva mai mult și să îi pună în valoare personalitatea. Nu poți da greș o pereche de bretele personalizate sau un papion personalizat. Dacă sărbatoritul este pasionat de mașini, poți opta pentru un cadou auto, spre exemplu o macheta auto sau accesorii pentru mașina lui. Dacă sarbatoritul este fumator, poți alege o scrumieră personalizată sau o brichetă personalizată prin gravare laser sau de ce nu, trabucuri. În cazul in care vorbim de un pasionat de fotbal, poți alege cadouri din categoria fotbal, cum ar fi o minge personalizată sau o cupa înscriptionată. Tot aici poți alege un gadget usb sau orice altă jucarioară din categoria gadgeturi electronice pentru bărbați sau un obiectiv profesional, în cazul în care are o cameră foto.

 

 

 

 

Cadouri bărbați la 40 ani

Aniversarea de la 40 de ani este un moment marcant în viața oricărui bărbat și trebuie să recunoaștem că este nevoie să te documentezi ceva mai mult despre persoana căreia îi faci cadoul, pentru a te asigura că alegi cadoul potrivit. Este o vârstă destul de importantă în viața lui. Are deja un cămin stabil și o carieră, începe să își dea seama că a început să aibă ce și-a dorit, dar uneori își face griji că viața nu pare să îi mai ofere lucruri noi. Poți contribui la succesul imaginii sale prin cadouri deosebite, unice și pline de stil. Seturile compuse din papion, batistă și bretele sau seturile de bărbierit de lux  vor fi cadouri foarte elegante, cu aer vintage, potrivite pentru bărbații mai pretențioși, care își doresc cadouri elegante, nu de duzină. Din categoria corporate, spre exemplu, un ceas de masă elegant pentru birou, suporturi pentru diverse obiecte, sau o mapă de piele, astfel îndreptându-te spre latura cadourilor utile și totodata elegante.

 

Câteva idei inedite, posibil și în funcție de meseria și pasiunea fiecarui sărbatorit, spre exemplu: pentru bărbații motocicliști, poți oferi o pereche de butoni tematici, ce reprezintă o motocicletă... pentru medici, o pereche de butoni camașă în formă de stetoscop, iar pentru pasionații de muzică, butonii de camasa sub forma de instrumente muzicale sau note musicale. Dacă te simți în impas, să știi că oricărui bărbat îi plac ceasurile, portofelele și clipsurile de calitate, așa că mereu îl poți surprinde plăcut cu unul din piele.

 

Mai poți opta și pentru ceasuri cu design sport sau parfumuri pentru bărbați fresh. Unii bărbați chiar se confruntă cu criza vârstei de 40 de ani și simt nevoia unei schimbări în viața lor, așa că oferă-i un cadou care să-i reafirme încrederea în el adaugand, un plus de personalitate cu un cadou motivațional. La această vârstă pretențiile cresc ușor si in același timp vârsta și poziția socială îi dictează să fie la patru ace, astfel că poți opta pentru un cadou elegant precum butoni cămașă sau o eșarfă ascot. Un cadou deosebit, inspirat și neconvențional ar fi să-l ajuți cu propria sa colecție de băuturi fine cu care își va impresiona prietenii sau partenerii de afaceri. Mai poți opta și pentru trabucuri cubaneze pentru momentele de relaxare pe care și le permite atât de rar.

 

 

Cadouri bărbați la 50 ani

Vârsta de 50 de ani aduce cu ea stabilitate și calm în viața unui bărbat. Copiii lui sunt deja independenți, își trăiesc propria viață, așa că el își permite mai mult timp personal. Deja știe ce îi place, are gusturi scumpe și își cumpără singur lucrurile pe care și le dorește. Să alegi un cadou pentru el poate părea dificil, deoarece are aproape tot ce își dorește… însă, încă îl mai poți surprinde! 

 

O cutie de ceasuri pentru modelele sale favorite de piese de colecție, nu va trece neobservată sau un smartwatch, poate surprinde prin funcțiile speciale. Este la vârsta la care apreciaza finețurile, lucrurile cu tradiție și bine făcute, așa că îți recomandam oferirea unei sticle de vin rară, cu amprenta timpului pe ea, sau diverse accesorii vânătorești sau pescărești, dacâ este cazul. Cadourile pentru bărbații de 50 ani trebuie să aibă un caracter și șă fie mult mai elegant decât cele pentru tineri. Acum este vârsta la care este invitat adesea la dineuri și are nevoie de accesorii vestimentare realizate din materiale de foarte buna calitate ca de exemplu: bretelele pentru pantaloni, cravate, papione cu design clasic, de tip formal. Aceste accesorii emană stil, bun gust și desăvarșește ținuta elegantă a bărbatului matur.

 

În cazul în care persoana care este sărbatorită îți este apropiată, astfel încât să-i cunoști preferințele. poți oferi un parfum cu arome naturale sau un after shave. Ideile ca și cadouri, pot fi și din zona bijuteriilor de argint sau aur. Mai poți opta pentru un cadou mai neobișnuit, dar folositor, care va sublinia statutul său important, cum este cufărul decorativ care îndeplinește mai multe funcții de depozitare, decor sau măsuță de cafea. Iar pentru colegii din cadrul institutiei (firmei, companiei) în care activezi, persoanelor cu funcții de conducere, manageri sau directori îți recomandăm butoni de cămașă din argint sau oțel inoxidabil, sau orice alt cadou de lux, cadouri mai deosebite, oferite cu stil, ca de exemplu, un set de trabucuri fine sau obiecte decorative pentru birou. 

 

 

 

Cadouri bărbați la 60 ani

Un bărbat de peste 60 de ani, se bucura de relațiile din viața lui și de timpul liber pe care îl are și doresc să petreacă mai mult timp alături de familie și prieteni. La 60 de ani bărbații adoră să își reamintească de clipele minunate de nebunie din tinerețe! CD-urile cu muzica preferată, DVD-ul cu filmul favorit sau imaginile cu vacanța pe care a trăit-o cu intensitate, pot deveni cadouri inedite. Totodata un album foto care să conțina momentele speciale poate fi un cadou desăvârsit. Mai poți opta pentru cadouri din zona accesoriilor elegante, un fular elegant, o eșarfă, o pereche de bretele pentru pantaloni sau o pălărie din fetru, sunt alegerea ideala pentru aceasta categorie de vârstă. Iar dacă este vorba de un coleg de serviciu sau de o persoană din zona business, îți recomandam cadouri foarte elegante, scumpe, spre exemplu un ceas de firma bună sau o brătara/medalion de aur. 

 

Pentru momentele de relaxare îi poți dărui jocurile sale preferate, în ton cu vârsta pe care o are, precum un set de șah de lux. Nu va rata nici o ocazie să provoace un prieten vechi la o partidă! Cadourile legate de călătorit sunt potrivite pentru că este vârsta la care asta îi ocupă o bună parte din timpul lor liber. Ca să te asiguri că va călători în cele mai bune condiții, echipează-l cu o geantă de voiaj de calitate, sau cu o borsetă pentru călătorii. Decorațiunile interioare sunt un tip de cadouri care se potrivesc de minune acestei categorii de vârstă. Un glob pământesc clasic ar putea fi accesoriul perfect pentru biroul său, dar și pentru camera de zi. În această categorie găsim și cadouri oferite pentru diverse aniversari de muncă, aniversari de căsătorie, aniversari de relație, cadouri pentru ieșirea la pensie.

 

Cadouri bărbați la 70 ani

Dacă se apropie ziua lui de naștere și împlinește peste 70 de ani, atunci te vei delecta cu o atmosferă de aniversare relaxantă, liniștită, cel mai probabil acasă, alături de familie. Aici te îndrumăm către idei de cadouri model clasic, spre exemplu: o pălărie din fetru, o pereche de mănuși din piele sau un fular uni, simplu. Tot aici poți opta pentru un set compus din deodorant și aftershave sau diverse aparate electronice de îngrijire personală, care corespund vârstei.

 

După 70 de ani, bărbații se găsesc în punctul în care au nevoie să se relaxeze și să își ocupe timpul cu activități nesolicitante, așadar o zi de relaxare la Spa ar fi perfect pentru bărbații aflați la vârsta pensionarii. Alte cadourile potrivite pentru bărbații vârstnici, sunt cărțile și filmele, iar in funcție de preferințe, diferite jocuri. Și o hartă a marilor explorări este un cadou vintage pe care îl va aprecia foarte mult. Nu uita, a ajuns la anii care îi permit explorarea oricărui hobby pe care l-a ignorat de-a lungul anilor!

 

 

 

 

 

Cadouri pentru bărbați în funcție de zodie

 

 

 

Astrologia îți întinde o mână de ajutor și îți îndrumă alegerile în funcție de preferințele dictate de astre ale fiecărui semn zodiacal. Iată mai jos câteva informații ce îți vor fi de folos!

 

Cadouri bărbați zodia Berbec

Este o zodie masculină de foc, predominant activă, guvernată de planeta Marte, planeta care sporește energia fizica. Bărbatul din zodia berbec este guvernat de următoarele caracteristici: entuziasm, actiune, risc, dinamism, cucerire, combativitate, autoritate, nerăbdare, întreprindere, pionierat. Pentru acesti bărbați, îți recomandam cadouri puternic personalizate, cum ar fi o pereche de butoni ce reprezintă zodia berbec sau un parfum care să-l reprezinte pe sărbătorit. Dacă este vorba de o persoană apropiată îți recomandam cadouri de casă, papuci sau pijamale pe gustul său.

 

 

Cadouri bărbați zodia Taur 

Este o zodie de pământ, predominant practică. Regăsim la acești nativi următoarele caracteristici: materialism, stabilitate, realism, confort, aviditate, siguranță, interes, bani. Astfel îți recomandam cadouri elegante, din clasa cadourilor de lux, mai scumpe și ambalate elegant. Pentru persoanele apropiate îți recomandam un ceas original sau parfumul preferat.

 

 

Cadouri bărbați zodia Gemeni

 Este o zodie masculină de aer, predominant intelectuală și mentală, astfel, că la sărbatoriții din zodia gemeni regăsim următoarele caracteristici: curiozitate, intelectualitate, împrăștiere, inconstanță, convingere. Pentru acestă zodie îți recomandăm cadouri clasice, nu foarte scumpe, cadouri practice și cât se poate de originale. Poți opta pentru cadouri corporate: cărți, gadgeturi usb, cadouri inteligente, iar dacă este vorba de o persoană din familie, îți recomandăm haine casual și practice, sau accesorii pentru haine, spre exemplu o cravată elegantă.

 

 

Cadouri bărbați zodia Rac

Este o zodie de apă, predominant emoțională, guvernată de Lună, planeta care sporește romantismul și diplomația, având cuvintele cheie: sensibilitate, copilărie, fecunditate, sentiment, atașament, cămin, ereditate și familie. Nativii acestei zodii sunt dornici de cadouri practice și scumpe. Pentru cei născuti în zodia rac, îți recomandăm butonii de cămașa în forma de rac sau un set papion, batistă și butoni. Pentru sărbatoriții din familie, îți recomandăm parfumul cu aroma preferată sau un aparat de îngrijire personală, spre exemplu, aparat de bărbierit electric sau periuță de dinți electrică.

 

 

Cadouri bărbați zodia Leu

 Este o zodie masculină de foc, predominant pozitivă, activă, guvernată de Soare, planeta care sporește autoritatea și hotărarea. Este fascinat de strălucire iar caracteristicile principale sunt: voință, dragoste, încredere, siguranță, autoritate, generozitate, orgoliu și creație. Nativul acestei zodii este dornic de cadouri practice și elegante, ca de exemplu: haine elegante, un pulover plăcut la atingere, un fular sau o pereche de mănuși din piele. Pentru sărbatoriții din zona business îți recomandăm seturile elegante de accesorii pentru haine sau seturi tip bar sau smokers. Pentru cadourile colegilor de birou te poți orienta către un portofel din piele sau o pereche de butoni ce reprezintă zodia leu.

 

 

Cadouri bărbați zodia Fecioară

 Este o zodie de pămant, practică, materială, guvernată de planeta Mercur, planetă care sporește spiritul comunicativ și inteligența. Această zodie este definită de analiză, critică, ordonat, rațiune, îndoială, rezervă și mânie. Pentru cei sărbătoriți în zodia fecioarei, avem câteva idei de cadouri din zona accesoriilor, gadgeturi usb, cadouri haioase și hazlii, cadouri inedite și originale. Aceștia vor aprecia fără îndoială cadourile personalizate, papioane personalizate, cravatele personalizate și chiar tricouri personalizate.

 

 

Cadouri bărbați zodia Balanță

  Este o zodie masculină de aer, predominant intelectuală, guvernată de planeta Venus, planeta care intensifică talentele artistice, gustul pentru frumos și senzualitatea. Caracteristici principale fiind echilibru, justitie, armonie, sociabilitate, diplomație , căsătorie, seductie, colaborare, artă. Apreciază cadourile mici și elegante, cadouri oferite din inimă, alături de o felicitare personalizată. Pentru sărbătoriții din zona corporate și partenerii de afaceri, orientați-vă către ceasuri de mână elegante sau bijuterii din aur sau argint, iar pentru bărbații din familie alegeți un after shave, un parfum sau un ceas. Sărbătoritii cu vârste de peste 50 de ani se vor bucura și de cadouri de casă, spre exemplu o pereche de papuci de casă, un halat de matase sau lenjerie intimă.

 

 

Cadouri bărbați zodia Scorpion

 Este o zodie de apă, predominant emoțională, psihică, guvernată de planeta Marte, planetă care sporește energia fizică, agresivitatea dar și curajul, având ca și cuvinte cheie, transformare, unitate, exigentă, distrugere, reconstrucție, renaștere, spiritualitate, sexualitate, pasiune, răzbunare. Nativii acestei zodii sunt cu adevărat domni eleganți după vârsta de 40 de ani. Apreciază cadourile practice, cum ar fi curelele din piele sau portofelele din piele. Pentru sărbătoriții cu vârste mai înaintate îți recomandăm cadouri specifice vârstei ca de exemplu: o pălărie elegantă din fetru, neagra sau maro, sau, de ce nu, o pălărie de vânător de culoare verde.

 

 

Cadouri bărbați zodia Săgetător

  Este o zodie masculină de foc, predominant activă, guvernată de planeta Jupiter, fapt care sporește generozitatea, spiritualitatea, demnitatea, corectitudinea, moralitatea și bunul simt. Pentru nativii acestei zodii, îți propunem idei de cadouri simple și ieftine, pentru că aceștia se vor bucura nespus de orice vor primi în dar. Gadgeturile și accesoriile pentru pasiunile lor vor fi primite cu drag, dar, și aparate si accesorii pentru îngrijire personală ca de exemplu: un aparat de bărbierit modern sau o mașina de tuns electrică.

 

 

Cadouri bărbați zodia Capricorn 

Este o zodie de pământ, predominant practică, materială, guvernată de planeta Saturn, planeta care sporește spiritul practic, diplomația și seriozitatea. Bărbații din zodia capricorn apreciază cadourile practice, utile pe viitor și de calitate, spre exemplu truse de scule sau echipamente pentru pasiunile lor, iar din zona accesoriilor de haine te poți orienta către manuși din piele și fular cu căciulă, un ceas sport sau bretele pentru pantaloni vânătorești sau militare. Mai poți opta și pentru un voucher cu valoarea pe care o doriți, astfel încât sa le dați libertatea de ași alege singuri cadourile,

 

 

Cadouri bărbați zodia Vărsător

Este o zodie predominant intelectuală, guvernată de planeta Uranus, planeta care sporește inventivitatea, dorința de schimbare și noutate, spiritul amical și originalitatea. Bărbații din zodia vărsător apreciază cadourile personalizate, pe care le vor păstra de-a lungul anilor. Aici te poți orienta catre un papion personalizat la comandă sau o cravată personalizată sau chiar catre o pereche de butoni ce reprezintă zodia vărsător. Pentru cei ajunși la vârsta a treia, poți opta pentru o umbrela de ploaie sau o pălărie din fetru neagră, sau chiar pentru o curea elegantă din piele.

 

 

Cadouri bărbați zodia Pești

Este o zodie de apă, guvernată de planeta Neptun, planetă care dezvoltă imaginația, intuiția, sensibilitatea și naivitatea. Nativii acestei zodii vor aprecia cadouri de lux din zona accesoriilor de haine, sau din zona cadourilor corporate. Îți recomandăm un set papion, butoni și batistă sau un set bar format dintr-o sticlă rară de vin sau whisky, plus accesoriile de bar.

 

 

 

 

 

Cadouri pentru bărbați în funcție de eveniment

 

 

 

    Dacă și tu ești în pană de inspirație și nu sti ce cadou să alegi, mai jos vei găsi cele mai bune idei de cadouri pentru bărbați, clasificate în functie de evenimentele din viață sau, de ce nu, pentru momentele în care pur și simplu vrei să-i arăți că îl aprecizi și îl iubești. 

 

Cadouri bărbați ziua de naștere sau onomastică

Indiferent că e ziua lui de naștere sau onomastică, este o zi specială în care trebuie să se bucure de toata atenția ta și a celor dragi. Dacă an de an i-ai oferit tot felul de surprize, s-ar putea să fii în cautare de idei cadouri pentru bărbați, pentru a-l uimi și de această dată cu ceva deosebit. Dacă este un bărbat elegant, printre cele mai potrivite cadouri pentru bărbați, este un ceas. Poți opta pentru un ceas clasic daca este un bărbat care apreciază astfel de obiecte sau pentru un model smartwatch, dacă este pasionat de tehnologie. Daca nu vrei un ceas, sau i-ai oferit deja unul, o alta variantă cu care nu vei da greș este un papion interesant sau un set de accesorii papion, batistă și bretele.

 

 

Cadouri bărbați de Ziua Bărbatului

 Dacă femeile sunt sărbătorite pe 8 Martie, iată că bărbații ajung să aibă trei zile în care sunt sărbătoriț: pe 9 martie, pe 19 noiembrie și pe 5 mai.

 

9 Martie: Imediat dupa serbarea zilei femeii pe 8 Martie, această sărbătoare este destinată strict bărbaţilor, care trebuie să-și masoare rezistența împotriva Zeului Bachus. Tradiţia românească spune, că prin cele 40 de pahare pe care trebuie să le consume în cinstea Sfinților Mucenici, aceştia vor fi sănătoși şi feriti de boli tot anul. 
 

19 Noiembrie: Dacă românii sărbătoresc Ziua Bărbatului pe 9 martie, la nivel internațional, Ziua Bărbatului a fost declarată pe 19 noiembrie și este celebrată în peste 60 de state.
 

5 Mai: Spre deosebire de femei, bărbații mai au o a treia zi în care sunt răsfățați și anume, pe 5 mai. Este o sărbătoare alesă de un brand de bere din România, care a decis să le facă dreptate reprezentanţilor sexului puternic şi să îi sărbătorească și pe 5 mai.


Pentru aceaste ocazii îți recomandăm compuse din diverse seturi de băuturi alcoolice sau seturi de produse de îngrijire corporală. Îi mai poți oferi un set de accesorii pentru birou, care va fi util și deosebit in egală masură. O altă variantă pe care o poți lua in calcul, este un ceas pentru birou. Poți opta pentru un model de inspiratie vintage sau pentru un ceas cu design modern și funcții multiple, în funcție de preferințele lui.

 

 

Cadouri bărbați de Valentine’s Day și de Dragobete

Indiferent dacă alegeti sa sărbătoriți iubirea pe stil modern sau tradițional, un lucru e clar: luna februarie este luna în care se celebrează dragostea și se oferă cadouri persoanei iubite. Dacă și de această dată ești într-un blocaj de idei cadouri pentru bărbați, avem câteva variante pentru tine, cu care n-ai cum sa dai greș. Poți opta pentru un parfum de calitate sau un cadou personalizat. Dacă deja ai mai optat pentru variantele acestea, poți alege o sticlă de vin bun pe care să o savurați împreună la o cină romantică. În cazul în care dispui de un buget mai mare, îi poți oferii un Smartphone. În general, bărbații sunt fani ai gadgeturilor de ultima generație, așa că poți sta linistită, sigur îi va placea. O alta variantă ar fi să organizezi o excursie la mare sau munte, pentru a petrece într-un mod interesant timpul in doi.

 

 

Cadouri bărbați pentru aniversarea relației

Se apropie aniversarea relației voastre și vrei să il suprinzi cu un cadou special? Este cel mai potrivit moment pentru a-i arăta încă o dată rolul special pe care îl ocupă în viața ta, oferindu-i un cadou emoționant. Poți opta pentru o ramă foto deosebită în care să pui câteva din fotografiile voastre din ultima perioada sau pentru o ramă foto digitală. Un alt cadou inspirat pe care îl poți oferi iubitului sau soțului cu ocazia aniversarii relației, este o hartă răzuibilă, pe care să marcați locurile vizitate și să planificați noi destinați pentru vacanțele în doi.

 

 

Cadouri bărbați de vizită

Atunci când ești invitat pentru prima oară la cineva acasă, fie că e vorba despre un prieten de-al tău sau despre un coleg de serviciu, nu e o idee bună să mergi cu mâna goală. Nu vei greși niciodată dacă alegi sa-i oferi cadou un produs din aria decorațiunilor interioare.

 

 

Cadouri bărbați de Sfantul Nicolae

 Pentru că Sărbatoarea Crăciunului “bate la usa”, ar fi bine ca de Sfântul Nicolae să nu te avântți la mari cadouri și să lași în ghetuțe mici atenții creative si originale din categoria cadourilor simbolice. Printre cele mai inspirate idei pentru cadouri de Moș Nicolae pentru bărbați, se află o pereche de butoni cu design deosebit sau o curea. Asta dacă n-ai de gând să pui o nuielusa!

 


Cadouri bărbați de Crăciun

Magia Crăciunului cuprinde pe oricine în zilele magice de sărbatoare, așa ca de la mic la mare, toți așteaptă să descopere cadourile de sub brad. Printre cele mai inspirate idei cadouri de Crăciun pentru bărbați sunt accesoriile vestimentare. Fiind vorba de sezonul rece, îți propunem variante din gama manușilor din piele sau a manușilor de fâș, fulare groase cu reni sau uni și chiar căciuli de blană sau șapcă din piele. Daca este o fire mai veselă îi poți oferi un papion personalizat cu Moș Crăciun. Pentru petrecerea din seara de Revelion, poți să-i oferi în dar, o eșarfă pentru bărbați, pe care o poate asorta la o ținută elegantă, costum sau smoking. Dacă destinatarul cadoului este un coleg de servicu sau un partener de afaceri din zona corporate, îți recomandam seturile de papion sau o pereche de butoni cămașă de lux. Tot pentru cadouri corporate îți propunem portofele din piele. Bărbații rar investesc în astfel de accesorii, așa că va fi încântat să și-l schimbe pe cel actual cu unul nou. Poți alege să îi oferi și o curea din piele iar dacă este pasionat de barba lui, un set de îngrijire și întreținere a bărbii este exact ce îi trebuie

 


Cadouri bărbați de Paști 

Aflându-ne în mijlocul primăverii îți propunem cadouri înflorate ca de exemplu: un papion cu model floral sau o cravată haioasă. Fiind vorba despre cadouri oferite în familie, celor dragi, te poți  orienta și către un portofel din piele sau o pereche de bretele pentru pantaloni. Aici îți propunem și idei de cadouri spirituale, spre exemplu: un crucifix cu foiță de argint,o icoană sau candelă, sau chiar diverse statuete argintate.

 

 


 

 

 

Cadouri pentru bărbați în funcție de hobby-uri și pasiuni

 


   

Cadourile cele mai inspirate sunt cele realizate ținând cont de pasiunile lui. Așadar, avand in vedere ca pasiunile sunt mărturia entuziazmului, înainte de a cumpara un cadou banal pentru un bărbat, încearcă să-i descoperi pasiunile astfel, îi vei oferi ceva pentru care în mod sigur va manifesta entuziasm.

 

Cadouri bărbați pasionați de sport

 Dacă bărbatul căruia urmează să-i oferi cadoul este un tip plin de energie, pasionat de sporturi, de la cele mai obișnuite până la cele care stimulează adrenalina? Ai putea să-i oferi cadou o geanta sport în care să-și transporte echipamentul sportiv sau o brătară fitness cu ajutorul căreia să își monitorizeze activitatea. Pentru ai stimula energia, îi poți oferi cadou, o experiență, cum ar fi un zbor cu parapanta, un mountain bike sau un curs de hiking. Dacă îi place să mai iasă la fotbal cu băieții, îl poți surprinde cu o pereche de crampoane noi, o minge sau poți alege să îi dăruiești un fular, o esarfa sau un tricou personalizat cu echipa preferată.

 

 

Cadouri bărbați pasionați de pescuit

Pentru bărbatul pasionat de pescuit, există o gamă destul de variată de accesorii sau instrumente specifice din care poți alege. Un termos deosebit pentru cafeaua sau ceaiul de dimineață, un scaun pliant sau o mulinetă sunt doar câteva sugestii de cadouri care îl vor face să aprecieze gestul tău având in vedere că ții cont de pasiunile lui. 

 

 

Cadouri bărbați pasionați de muzică

Dacă este pasionat de muzică, poți profita de asta și să-i oferi un cadou original, practic și pe sufletul lui. Poți cumpara bilete la concertul pe care știi că vrea să-l vada, poți avea grijă să-și înnoiască colecția de muzică sau poți lua un obiect pentru sufrageria voastră inspirat din pasiunea lui. Pe listă ar putea fi și un player nou unde să-i pui muzica preferată sau un sistem de karaoke, sau de ce nu, un papion cu note muzicale.

 

 

Cadouri bărbați pasionați de mașini

 Majoritatea bărbaților sunt pasionați de mașini, așadar, poți alege din varietatea de gadget-uri auto sau accesorii disponibile pe piață, în funcție de ce nevoi are. Gama de cadouri din care te poți inspira este largă, mai poți alege și o camera auto video, un sistem de navigare Gps sau un anti-radar.

 

 

Cadouri bărbați pasionați de Fotografie

Arta fotografică este unul dintre cele mai atractive pasiuni pentru iubitorii de frumos. Este hobby-ul pentru cei care vor să imortalizeze momente si locuri din dorința de a opri timpul in loc și pentru a contribui la păstrarea amintirilor create și emoțiilor adunate. Cadourile pe care le recomandam pentru pasionații de fotografie, sunt un obiectiv pentru a putea obtine rezultate surprinzătoare, un trepied, carduri de memorie, o rama foto digitala al cărui principal avantaj constă in faptul că poate conține mai multe fotografii, un rucsac foto sau chiar cărți despre fotografia digitală seminar foto, sau o imprimantă foto. Pentru un buget mai mare îți propunem o camera foto/ video. Iar in cazul în care nu duce lipsă de nimic, îți propunem un cadou inspirat, unic și original, un set papion, batista si bretele, personalizat cu pasiunea lui.

 


Cadouri bărbați pasionati de băuturi fine

Dacă bărbatul căruia dorești să ii faci un cadou, are o întreagă colecție cu băuturi fine cu care vă delectați la ocaziille speciale, atunci va fi bucuros să mai primnească o sticlă cu un vin vechi sau o șampanie în ediție limitată. Deși poate fi costisitor un astfel de cadou, cu siguranță va fi bucuros și va aprecia gestul tău.

 


Cadouri bărbați pasionați de vintage

 Pentru bărbații pasionați de vintage, printre posibile cadouri speciale se afla accesoriile sau decoratiunile vintage, un ceas de buzunar de inspirație vintage, o sculptura sau tablou vechi. Vor fi încântați să alăture aceste obiecte colecției și să le redescopere farmecul.

 

 

 

 

 

Cadouri pentru bărbați în funcție de tipul relației care vă leagă
 

 

 

Ideal ar fi, să le alegi darurile pentru bărbați în funcție de relația pe care o ai cu bărbatul respectiv. Un cadou bine ales poate entuiziasma și impresiona în mod plăcut și poate transforma o legatură puternică într-una cu adevarat specială.

 

Cadouri pentru soț sau iubit

Soțului sau iubitului îi poți face cadouri extrem de personale! Este persoana alături de care petreci cea mai mare parte a timpului, astfel, darul ales pentru el trebuie sa fie special! Dacă persoana alaturi de care îți petreci cea mai parte din timp, este o fire practică, alege un obiect practic dar luxos. Această alegere îl va impresiona cu adevarat! Curelele din piele sunt accesorii practice care pot avea un impact deosebit! Dacă vrei să-l surprinzi cu un cadou perfect, poți opta pentru un ceas special pe care și-l dorește foarte mult și l-ar însoți oriunde ar merge. Alte idei de cadouri pentru soț sau iubit, care te-ar putea inspira: o excursie planificată de tine, într-o destinație preferată de amandoi sau o cină la un restaurant, dacă apreciază finețurile gastronomice. Poți adăuga și o tentă personală cadoului oferit prin personalizarea acestuia adăugând o simbolistă sau un mesaj, care să dea mai mare greutate cadoului dăruit. Prin achiziționarea accesorilelor noastre, ai opțiunea să alegi această posibilitate care va transforma cadoul în ceva cu totul special. Poți alege un papion elegant, o esarfă, o batistă, o pereche de butoni sau o pereche de bretele cu un mesaj personalizat legat de spiritul lui aventuros sau de drumul vostru împreună. 


Cadouri pentru tată

Cu siguranță este foarte dificil să găsești cadoul perfect pentru cel care ți-a îndrumat pașii în viață cu multă dragoste și te-a învățat să lupți pentru ceea ce îți doresti cu adevarat și sa nu renunți niciodată, dar pentru a-ți fi mai usor, poți gândi din postura de adult, ce simți pentru tatăl tău și cum este relația voastră. Dacă gândurile pentru el sunt de protecție și grijă, îi poți face cadou o boxa google home astfel îl poți ajuta să transforme domiciliu într-un smart home și, totodată îi va ușura și munca. O altă variantă care sigur îi va bucura sufletul, este un papion personalizat cu un mesaj plin de emoție din partea ta sau o pereche de butoni care în timp vor ramâne o amintire plăcută. Nu poți da greș nici cu un ceas de buzunar gravat sau poți „complota” cu cei apropiați să-i oferiți o călătorie pe care și-o dorește de multă vreme să o facă.

 

Cadouri pentru bunic

Deși nu exista cadoul idel pentru bunicul care te-a crescut și mereu te-a răsfățat cu fiecare ocazie, ocupă un loc special în sufletul tău și merită cadouri care să îl facă să se simtă iubit. Sahul este un sport practicat de toți bărbații, indiferent de vârstă. Acesta ajută la crearea de strategii și dezvoltă capacitatea de concentrare. Surprinde-l cu lucruri care să îl ajute în activitățile casnice și pe care el probabil nu și le-ar cumpara. Un aparat de facut pâine sau un cuptor nou. Mai poți opta și pentru obiecte de mobilier, un fotoliu comod în care să se simta confortabil, atunci când urmărește emisiunile preferate sau chiar și o cravată clasică.

 

Cadouri pentru frate

V-ați petrecut mare parte din viață împreună și știi ce îi place și ce nu, așa că poți alege pentru fratele tău un cadou practic, cu care nu vei da greș niciodată. Dacă știi că pleacă în vacanță, optează pentru o geantă de voiaj sau un troler. Poți opta pentru un parfum pe care stii ca si-l doreste, o camașă pe care sa o accesorizezi cu o pereche de butoni, papion sau bretele bărbati, Daca ai un buget mai mare poti sa-l suprinzi cu un laptop sau alte gadgeturi. Bărbații mereu vor fi atrași de tehnologie, deci în mod sigur nu vei da greș. 
 

Cadouri pentru un prieten de familie
Va petreceti timpul împreună, poate și vacanțele, așa că ii cunoști pasiunile. Inspiră-te din stilul său de viața și, dacă ii place să gătească, ofera-i cadou câteva ședinte la un atelier de gătit.  Dacă este pasionat de arta si fotografie te mai poti orienta către un tablou, o fotografie inrămată  sau un aparat foto professional. 

 

Cadouri pentru șef

Pentru bărbații din sfera profesională, te sfătuim să te orientezi către cadouri care vorbesc despre ei și pasiunile lor. Pe lânga faptul că le vor găsi utile, vor aprecia și efortul depus în ai sprijini în ceea ce fac. Poți alege busola, celor care sunt pasionati de călătoriile, un rucsac sau un coș de picnic pentru cei cărora le plac drumețiile sau chiar un set format dintr-un whisky vechi și câteva pahare, pentru micile plăceri nevinovate. Pentru cei pasionați de istorie îți recomandăm diverse ceasuri de epocă, iar pentru cei care sunt foarte atenți la ținuta și adoptă mereu o vestimentație cu stil, poți opta pentru accesorii vestimentare ca de exemplu: un set papion, batistă și bretele, sau o pereche de butoni de lux. Posibilitățile sunt multiple, așadar, nu ezita să dai curs acestei inițiative.

 

Cadouri pentru colegi

Pentru colegii de serviciu, alege daruri amuzante, plăcute, dar mai putin personale. În ultimii ani, a luat și la noi amploare fenomenul de cadouri „Secret Santa”. Deci schimbul de cadouri între colegi a devenit o practică foarte apreciată. În această situație trebuie să acorzi o atenție sporită obiectului pe care îl oferi, pentru că darurile sunt in general reprezentative! Alege cadouri impersonale dar placute, pentru colegul de munca. Mergi pe zona safe a darurilor practice.
Poti alege obiecte din zona gadgeturilor, amuzante și practice. Memoria USB, un mouse, un ipad, o pereche de căști amuzante, pot constitui daruri perfecte pentru colegul de munca.

 

 Chiar daca la suprafață par puternici, uneori chiar duri, undeva, în sufletul lor, toți sunt niște copii și își doresc să se simtă iubiți, apreciați să fie răsfățati, și chiar se bucură atunci când sunt surprinsi cu diverse cadouri în ton cu stilul lor de viață, vârstă și pasiunile lor. Așadar, deși se spune ca gestul este cel care conteaza, te sfătuim să profiți de fiecare ocazie și să îl Etichete: cadouri barbati cadouri barbati ieftine idei cadouri barbati cadouri cadouri barbati 18 ani cadouri barbati 20 ani cadouri barbati 25 ani cadouri barbati 30 ani cadouri barbati 35 ani cadouri barbati 40 ani cadouri barbati 45 ani cadouri barbati

Lasa un comentariu aici