Cadouri stilate pentru barbatul din viata ta

Postat de stef 07.12.2015 0 Comentarii

          De câte ori ai fost în impas atunci când ai vrut să cumperi cadouri pentru bărbați soțului tău? Ştim, e greu să cumperi un cadou bărbaților, dar nu este imposibil. Fără prea multe bătăi de cap, ore petrecute în magazine fără nici un rezultat, venim în ajutorul tău cu câteva idei de cadouri inedite cu care nu vei da greș. Papioane.ro, ne ajută în sensul acesta, venind în întâmpinarea clienților cu zeci de modele și idei de cadouri; de la papioane, la pălării, cravate și butoni. Dar hai să le luăm pe rând, să te convingi că fiecare dintre acestea poate fi cadoul pentru următoarea ocazie specială a bărbatului din viața ta.
 

1. Papioane

          Deși este un accesoriu simplu, papionul reușește să atragă imediat atenția. Papioane.ro va oferă zeci de modele de papioane pentru bărbați în tendințe, ce pot fi selectate în diferite culori și/sau imprimeuri, care vor reuși să ofere ținutei un caracter aparte și să evidențieze stilul stilistic al purtătorului.

Chiar și atunci când vorbim despre papioane, se pune în discuție tendințele de sezon. Așadar, în sezonul toamnă-iarnă 2015, se poartă tartanul, iar pe papioane.ro vei găsi zeci de modele de papioane cu pătrățele, accesorii casual care pot fi înglobate cu ușurință în ținutele de zi cu zi ale bărbaților. Arată-i că este special, printr-un papion cu un model în serie limitată, din materiale de cravate sau, de ce nu, cu un set papion si butoni in diverse modele si culori.

 

2. Bretele

          Bretele pentru pantaloni sunt extrem de utile în orice împrejurare în care ținuta lejera este esențială. Bărbații de astăzi le asortează la o pereche de blugi și un tricou sau o cămașă simplă. Pentru că fac obiectul ținutelor cool și relaxate, bretelele sunt importate de numeroase subculturi: hippie, punk, skinheads.

Surprinde-ți iubitul cu o pereche de bretele petru un look urban; oferă-i un accesoriu versatil bărbatului din viața ta.

 

3. Butoni camasa

          Butonii pentru camasa au fost un cadou standard și clasic pentru bărbați, încă din vechile generații. Sunt perfecți pentru întâlnirile business oferind o notă de clasă, eleganță și rafinament de care bărbații au nevoie în ținutele business. Nu te lăsa furată de modele colorate, cu forme nepotrivite, întâlnite peste tot. Bărbatul tău merită o ținută echilibrată. Alege butonii creați de papioane.ro.

 

4. Pălării

          Pălăriile pentru bărbați sunt un alt “must-have” al sezonului. Acestea sunt accesorii chic ce aduc stil personal purtătorului, simbolizând bărbatul bine îmbrăcat. Un așa cadou, va fi bine-primit de orice bărbat.

Dacă optezi pentru o pălărie din fetru ca și cadou, ține cont în pentru sezonul toamnă-iarnă al acestui an se poartă pălăriile Fedora, pălăriile porkpie și pălăriile Panama.

 

5. Cravate inguste

          Să recunoaștem, bărbații iubesc cravatele. Acest frumos accesoriu purtat îndeosebi de bărbați poate completă cu elegant ținută aleasă, inspirând o imagine serioasă, eleganță și de bun gust.

Şi să mai recunoaștem un lucru: femeile adoră bărbații eleganți, care nu se sfiesc să poarte cravată.

Ce cadou poate fi mai potrivit decât o cravată slim (sau două), pentru bărbatul din viața ta? Nu poți da greș cu o cravata slim uni. Orice bărbat trebuie să aibă cel puțin o astfel de cravată în garderoba să, iar dacă nu ești sigură ce culoare să alegi, alege una într-o culoare închisă. în magazinul online www.papioane.ro, vei găsi cravate slim, de toate culorile, și modelele.

 

6. Curele din piele

          Sunt fără dar și poate, un cadou ideal pentru orice bărbat. Modele superbe de curele bărbați sunt disponibile pe www.papioane.ro – cadouri potrivite pentru toate gusturile. Selectează cureaua dorită și te asigurăm că vei face o impresie de neuitat!

 

Se apropie ziua lui de naștere, sau vrei pur și simplu să îl surprinzi cu un cadou special? Nimic mai simplu…Papioane.ro: - zeci de modele de cadouri.

- transport gratuit

- reduceri săptămânale

- produse noi în fiecare zi

 

Etichete: cadouri stilate