Transformă cravata favorită în papionul favorit

Postat de stef 08.07.2015 0 Comentarii

 

   Deja este cunoscut faptul, că papionul a fost mereu o variantă mai fresh a cravatei. Motivul este simplu: eleganța acestei piese care nu poate fi trecută cu vederea și care conferă un aer mult mai stilat. Astfel, papionul a devenit un fashion statement foarte utilizat de bărbați, pentru ca este mult mai ușor de integrat in orice fel de ținută.

 

 

Ce este drept, sunt momente in viață când un papion este mai mult decât adecvat într-o ținută decât o cravată, pentru ca este un accesoriu mult mai versatil și mai ușor de asortat în cadrul anumitor ocazii. De regulă, papionul se pretează de la evenimente formale la evenimente mai relaxante și atâta timp cat il potrivesti ținutei, nu prea poti da greș purtându-l.

 

Este foarte bine asortat cu fracul. Asadar, la nuntă el este un must have in garderoba oricarui bărbat. Pentru cele mai multe reguli de stil și pentru a vedea cum se poartă papionul cu adevărat, poti arunca un ochi pe continent, la prietenii noștri englezi. Ei sunt cei mai inverșunați fani ai acestui accesoriu masculin.

 

De asemenea, papionul este potrivit și atunci cand ai un sacou cu un nasture sau cu doi nasturi. Așadar, indiferent de eveniment și de stilul acestuia, știm ca papionul ne poate fi un prieten de nădejde, ajutându-ne să asortăm corect un costum și să iesim in evidență.

 

 

Dacă și tu esti genul de bărbat care preferă papionul in detrimentul cravatei și deții o cravată preferată al carui material sau imprimeu iți place foarte mult, noi te putem ajuta să o transformi intr-un papion super trendy, devenind astfel un accesoriu unic, cu propria ta semnatură.

 

Pentru informații suplimentare și consiliere vestimentară, iti stam la dispozitie:

Lasa un comentariu aici