Curatarea si intretinerea bretelelor

Postat de stef 04.02.2016 0 Comentarii

          Pot sa-mi spal bretelele de pantaloni?

 

          Da, banda elastica a bretelelor se poate spala. Dar incercati sa faceti asta cat mai rar posibil si cu multa blandete.

 

          De asemenea, recomandam ca spalarea acestora sa se faca fie manual, fie prin plasarea lor intr-un sac de rufe si folosirea masinii de spalat rufe. Aveti grija sa le spalati cu alte rufe de aceeasi culoare sau nuanta deoarece culorile se pot amesteca si incercati sa folositi apa cat mai rece si detergent delicat. Nu folositi sapun de rufe sau alte tipuri de sapun.

          Dupa spalare, atarnati bretelele la uscat. Nu le introduceti in uscatorul de rufe(storcator).

          Pentru curatarea petelor de pe banda elastica a bretelelor folositi solutii speciale de indepartare a petelor.

 

          Bretelele care contin si parti din piele, se pot spala prin aceeasi metoda, insa nu folositi apa calda sau vreo sursa de caldura pentru uscare. Aceasta poate usca si deteriora pielea. De asemenea, dupa uscarea naturala, puteti folosi aditivi sau creme speciale pentru piele care vor intretine si pastra elasticitatea partilor din piele.

 

          Va rugam retineti ca spalarea in mod repetat a bretelelor poate scurta durata de viata a acestora si rezistenta lor in timp.

          Nu recomandam spalarea bretelelor care sunt realizate din alte materiale decat cele elastice, cum ar fi: piele, bumbac, matase. Pentru acestea va rugam sa contactati un serviciu de spalare profesional.

         

          Pentru orice alte intrebari privind modul de intretinere al bretelelor pentru pantaloni va rugam sa ne contactati.