Cum sa porti un papion

08.07.2018 0 Comentarii

 

Papionul a devenit un "must have" pentru orice eveniment; combinat adesea cu tinutele elegante, costume, blazere sau pur si simplu camasi.
Pentru a va asigura ca stiti cum sa alegeti un papion, cand si cum sa il purtati, urmati aceste reguli simple:

 

1. Regula de baza pentru purtarea papionului este sincronizarea acestuia cu intreaga tinuta.2. Papionul self-tie, adica acel papion care se leaga direct la gat se poarta la camasa cu guler special pentru papion. Alaturi de o camasa cu guler clasica, va da un plus de rafinament tinutei si va fi detaliul perfect pentru a defini intreg stilul vestimentar.

 

3. Papionul cu nod prestabilit, se poarta intotdeauna alaturi de o camasa cu guler standard, indiferent de deschiderea gulerului de forma sau marimea acestuia.
4. Ce poate fi mai bun decat un accesoriu care merge cu orice tip de tinuta. In viata de zi cu zi, un papion merge bine cu o pereche de jeansi si tenesi, de exemplu, sau cu pantofi de piele pentru un look mai sofisticat. Singura regula care trebuie respectata este de a purta mereu o camasa, bineinteles, acordand atentie dimensiunii gulerului in raport cu papionul: nici prea mic, nici prea mare.
5. Papioanele colorate si cu diverse modele trebuie purtate cu camasi cat mai simple.6. Pentru o intalnire formala puteti opta pentru un papion simplu negru, ce va oferi eleganta intregii tinute. Pentru intalnirile mai putin formale insa, se va recurge la papioane cu imprimeuri, personalizate sau colorate.
7. Latimea papionului nu trebuie sa depaseasca niciodata latimea fetei.
8. Pentru o tinuta de seara, cele mai potrivite culori sunt: gri, bleumarin, alb, negru.

 


9. Papioanele cu dungi sau buline impun de obicei o tinuta sobra; incearca sa eviti acest lucru, daca nu este necesar.
10. Papionul negru se poate purta la camasile albe, in timp ce papionul alb se potriveste atat camasilor albe, cat si celor negre.

Speram ca v-a fost de folos acest articol si ca atunci cand aveti nevoie de un papion, orice model, veti apela la produsele noastre. Asteptam cu drag comenzile voastre!